Ocene o NanoVein

 • Nika
  Krčne žile je opazila že pred več kot desetimi leti, a bolečino ni upoštevala, ni hotela iti k zdravniku. Pred dvema mesecema nisem mogel hoditi, zato sem se v paniki obrnil na pomoč in moj prijatelj me je rešil z gelom NanoVein.
  NanoVein
 • Lana
  Pred nekaj leti so se nepričakovano pri mojih 27 pojavile prve manifestacije krčnih žil. Kamufliral sem jih, kolikor sem le mogel, čeprav sem se v nekem trenutku moral odreči krilom. Toda bolečina me je začela obnoreti in zdravnik mi je priporočil NanoVein. V prvem mesecu uporabe so izginile strašne bolečine in še bolj strašen videz ven.
  NanoVein
 • Žiga
  Takoj ko je moja žena videla mojo prvo stopnjo krčnih žil, me je takoj odvlekla k zdravniku. Priporočili so to zdravilo - NanoVein. V lekarnah ga niso mogli najti, zato so ga naročili na mestni spletni dražbi, kjer se je izkazalo, da je ponaredek. No, vsaj ni mi škodoval. Vrstni red sem moral ponoviti na uradni spletni strani, vendar je bil tu učinek viden že pri prvih prijavah.
  NanoVein
 • Maja
  Že v zgodnjih letih je hčerka začela kazati prve znake krčnih žil. Vedela sem, da je prvi korak iti k zdravniku in predpisati zdravljenje. Na moje presenečenje mi je zdravnik svetoval, naj kupim NanoVein prek interneta in sledim navodilom. Zdravilo je v zgodnji fazi ustavilo bolezen in hčer popolnoma osvobodilo sledi krčnih žil.
  NanoVein
 • Nika
  Drogo sem vzel za moža, on dela kot kuhar v restavraciji in tam imajo strašno neudobne poslovne čevlje. Kot rezultat enega leta in pol dela tam so začele rasti krčne žile. Po dolgi izbiri sem se odločil za nakup zdravila NanoVein. V samo nekaj aplikacijah so simptomi izginili.
  NanoVein
Uporabniška ocena NanoVein
4.2
22